Skolens Ledelse & Styret

Liv Greve Greli

Liv er kunstnerisk og administrativ leder av skolen. Hun er utdannet danser og pedagog ved Statens Balletthøyskole (nå: KHiO). Har tatt Økonomi for ikke-økonomer og Master of Management ved BI. Etablerte Spin Off Dansestudio as i 1987 og drev skolen i 21 år til skolen ble en del av Oslo kulturskole i 2008. Liv etablerte Intensivt Kveldsstudium i 1994 og Stiftelsen 1-årig Forstudium i Dans sammen med Ingebjørg Hippe i -95 og etablerte stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans i 2002.
Hun har undervist i ulike fag, hovedsakelig jazz, klassisk og moderne, i over 30 år. Underviste i Lahore i Pakistan i perioden 1995-97. Vært sensor ved Fagerborg vgs (nå: Edv.Munch) og Den Norske Balletthøyskole, samt veileder i prosjektledelse ved DNBH (nå: Høyskolen Kristiania). Tildelt Statens reise- og studiestipend og Statens etableringsstipend. Sittet i styret i Ashtanga Yoga Oslo, Danseinformasjonen, Dansens Hus as og Øyvind Jørgensen Produksjoner.Sitter i styret til Spin Off Forstudium i Dans (styreleder).

Styremedlemmer

Anne Berentsen

Anne er partner og styreleder i Kulturmeglerne. Hun har tidligere vært 13 år i NRK, hovedsaklig tilknyttet Radioteatret, blant annet som informa­sjons­ansvarlig, prosjektleder og produsent. De siste årene var hun også ansvarlig for Radioteatrets websider og utvikling av konsepter for nye medier og for NRK’s hørespill­utgivelser på CD. Arbeidsområder: Medieprofilering og pressearbeid, prosjektledelse, medietrening, rådgivning, web.

Christopher Hansteen

Christopher Hansteen er spesialist i arbeidsrett, foreningsrett, tjenestemannsrett, pensjon og prosedyre. Han har også betydelig erfaring fra arbeid med menneskerettigheter. Christopher har møterett for Høyesterett og har omfattende prosedyreerfaring. Han har bistått organisasjoner, arbeidsgivere og arbeidstakere innenfor alle sektorer, er mye brukt som foredragsholder og har skrevet bøker og artikler innenfor kollektiv og individuell arbeidsrett. Han har vært styremedlem i norsk arbeidsrettslig forening og i flere menneskerettighetsorganisasjoner.