Koreografer

Pia Elton

Pia Elton Hammer utdannet dansekunstner fra Rosella Hightower School of dance 1995. Hun har jobbet som danser i Carte Blanche fra 2001-2008 med koreografer som Ohad Naharin, Sharon Eyal, Amanda Miller, Toni Rizzi, Ingunn Bjornsgaard, Alan Øyen, Jo Strømgren og Ina Christel Johannessen. Fra 2008-2018 arbeidet Pia med Ina Christel Johannessen og Zero Visibility corp. I til sammen 9 helaftens verk. Pia har og medvirket i to verk som gjestedanser i nasjonalballetten. Tiden før Carte Blanche jobbet hun som freelans dansekunstner med base i Oslo. Medvirket i verk av Hooman Sharifi, Eva Cecilie Richardsen, Dans Design, Un Margit Nordset, Sølvi Edvardsen, Lise Nordal m. fl. I tillegg har Pia undervist mye ved  både Khio og Proda. Fra 2021 har hun studert idrettspsykologi ved ONH. Pia har og koreografert for På Tå Hev i 2021 og ved Spin Off 2024. April 2024 er hun medvirkende i Library of Gestures av Janne Camilla Lyster på Dansens Hus.

Hege Haagenrud

Hege er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole i Oslo, med videreutdannelse i samtidsdans fra Studio Harmonic i Paris. Hun har siden 2002 koreografert et tyvetalls verk, blant annet ved Den Norske Opera og Ballett, Dansens Hus og Oper am Rhein. I 2007 mottok hun Danse-og teaterforums ærespris, i 2016 ble hun nominert til Kritikerprisen, og i 2017 ble forestillingen The rest is silence representert gjennom Aerowaves. Arbeidene hennes er stringente og minimalistiske, ofte med utgangspunkt i dokumentariske settinger hvor lyden i forestillingene er gjengivelser av reelle intervjuer eller andre samtaler hentet fra sosiale medier og realityserier.

Jo Strømgren

Jo Strømgren er en allsidig og prisbelønt scenekunstner og har skapt forestillinger ved en lang rekke scener i inn- og utland – både dans, teater, dukketeater, opera og film. Strømgren debuterte som koreograf i 1994 med Rechts-Links etter endt utdannelse ved Statens Balletthøgskole og innledet fra 1996 et treårig engasjement som danser og koreograf med Carte Blanche i Bergen. Som koreograf har Strømgren skapt verk for et stort antall klassiske kompanier og moderne ensembler i utlandet, blant annet Wiener Staatsoperballett, Kungliga Baletten i Stockholm, Staatstheater Nürnberg og Ballet du Rhin i Frankrike, og Cedar Lake Contemporary Ballet i New York, og regissert teater på de fleste norske institusjonsteatrene, og utenlands på blant annet Kongelige Teater i København, Malmö Stadsteater, Reykjavik City Theatre, Pusjkin-teatret i Moskva og Staatstheater Mainz.Jo Strømgren har vært tilknyttet Nasjonalballetten som huskoreograf siden 2013. Strømgrens eget kompani, Jo Strømgren Kompani er en av Norges største kulturelle eksportartikler, og har spilt forestillinger i over 60 land– fra Krasnojarsk i Sibir til Operahuset i Sydney. Jo Strømgren har mottatt en rekke priser, blant annet Heddaprisen for Ten Years Later og Bindingsverk (1999) og There (2002), Kritikerprisen for A Dance Tribute to the Art of Football (1998) og Telenors Kulturpris (2015). Jo koreograferer for Spin Off sin vårforestilling i 2021.

Stian Danielsen

Stian Danielsen er koreograf og danser, utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo 2009. Han har blant annet koreografert: Soloverket “Entitled” premierete ved Bærum Kulturhus i 2018 og skal på Dansnett Norge turne våren 2020. ”WOW” for Kompani Haugesund, hadde premiere på Festiviteten i 2017 med gjestespill på den Norske Opera og Ballett. Forestillingen ”GRIP” hadde premiere på Dansens Hus Norge i 2012. Dette stykket har turnert sammen koreograf Alan Lucien Øyen og Ludvig Daae med Riksteatret våren 2014. Annet enn å danse i sine egne stykker, har han jobbet som utøvende danser med blant annet koreografer og kompanier som Jo Strømgren , Janne Camilla Lyster, Hege Haagenrud , Ingun Bjørnsgaard og Carte Blanche. Stian koreograferer til Spin Off sin vårforestilling i 2021.

Josephine Gracia Slaaen

Josephine startet sin danseutdannelse ved Spin Off Forstudium i Dans, før hun senere tok yrkesdanserutdannelsen ved Balettakademien i Stockholm. Vinteren 2017 var hun er del av det sesongbaserte kompaniet «Nudans» ved Göteborg Operaen, og har siden jobbet som utøvende dansekunstner og koreograf innenfor den kunstneriske arenaen og det kommersielle feltet. Hun jobber bredt innenfor scenekunsten, der hun veksler mellom oppdrag for artister, TV og teater/musikal-produksjoner. På Folketeateret har hun medvirket i flere oppsetningen («Chess», «Annie», «Kardemomme By», «Reisen Til Julestjernen»). Som koreograf har hun jobbet med «Et Glass Til» ved Christiania Teater, «Fredrikssons Fabrikk» ved Centralteateret, og høsten 2024 er hun koreograf for Nye Horten Teater. Hun er koreograf og movement director for artister som Astrid S, Dagny og ARY, og har medvirket som koreograf i TV-produksjoner som P3 Gull, Spellemannsprisen, Melodi Grand Prix, The Voice m.fl. Som koreograf jobber Josephine med konseptuelle uttrykk, der formidling og historiefortelling sitter i høysetet. Hun er svært opptatt av å skreddersy alt av materialet til det spesifikke oppdraget slik at det blir originalt og autentisk. I roten av dette ligger ett enormt stort hjerte for dans som kunstform.

Daniel Sarr

Daniel Sarr begynte studiene ved Kunsthøgskolen i Oslo som 16-åring, og ble gikk ut i 2012 med en Bachelor i Jazzdans. Han har spesialisert seg i Hip Hop og Jazz, men har også trening i andre stilarter. Daniel har jobbet med kompanier og koreografer som: Oslo Danse Ensemble, Subjazz, Ballet Boyz (UK), Jo Strømgren, Fredrik Benke Rydman (SE), Nagelhus Schia Productions, Kjersti Alveberg & Nakul Dev Mahajan (USA/India). I tillegg har han vært med i en rekke TV-produksjoner og musikkvideoer som danser og koreograf. I 2011 deltok han i den internasjonale dansekonkurransen «Eurovision Young Dancers» (NRK). Han konkurrerte mot 9 andre land og vant som Norges representant. Daniel ble senere invitert til å opptre som solist ved Rose d’Or Awards i Brussel, EDFC i Amsterdam og Telenors Kulturpris-utdeling i Norge. Han var også semifinalist i So You Think You Can Dance (Skandinavia)

Mari Carrasco

Mari Carrasco er svensk-chilensk danser og koreograf med base i Stockholm. Carrasco ble uteksaminert fra Balettakademien i Stockholm i 2008, og har senere studert ved Stockholm University of The Arts og ved The International Visa Program – Dance New Amsterdam i New York. Carrasco har jobbet skapende siden hun studerte, og har produsert egne verk siden 2009. Hun fikk gjennombruddet sitt som koreograf med stykket BARTOLOMEO, og er i dag et kjent navn i Sverige. Carrasco har arbeidet skapende i Sverige og internasjonalt, hun har blant annet jobbet for SKÅNES DANSETEATER, REGION TEATER VÄST, STHLM 59 NORTH/The Royal Swedish Ballet, NORRDANS, RIKSTEATERN, DANSSTATIONEN, UNGA KLARA, HOLSTERBRO DANSKOMPAGNI og VERVE LEEDS UK. De siste to årene har Carrasco jobbet utforskende basert på groove, flyt og det å bli musikken. Om dette sier Carrasco “anything can happend, contain the movement and listen to the music. The movement quality often emphasizes on the in-between landscape of imploding and exploding.” Elevene ved Spin Off forstudium i dans 2022-2023 har lært Carrascos TATA – “To Infinity”, som er en videreutvikling av stykket hun skapte for tredjeklasse ved Balettakademien Sthlm i 2022.

 Jens Trinidad

Jens Jeffry Trinidad er norsk-filippinsk utøvende og skapende dansekunstner, med bakgrunn fra X-RayUKH i Oslo, der han startet innen hiphop på 90-tallet, og hatt det som yrke siden 2006. Han har blant annet jobbet med Homan Sharifi/impure Company, Elle Sofe Sara, Manuel Pelmus, Panta Rei Danseteater, Rosalind Goldberg, Camilla Tellefsen, Belinda Braza, Trust Dance Company(Sør-Korea), Fredrik Benke Rydman (Svergie) og Nagelhus Schia Productions.

 I 2015 var han Dansens Dager-ambassadør og samme år fikk han tildelt Statens Kunsterstipend for yngre nyetablerte kunstnere. Fra 2021-23 mottar han arbeidsstipend. I tillegg underviser han også i streetdans på bl.a Kunsthøgskolen i Oslo, for Carte Blanche og andre utdanninger/kompanier. Han har koreografert flere egne stykker for danseutdanninger i Norge, samt vist egne stykker på Urban Moves Festival, Scenehuset, Koreografilaboratoriet og med DanseFot/NSP. For tiden jobber han med en solo -forestilling som skal ha premiere i 2023.

Carl Aquilizan

Carl Aquilizan er en norsk-filippinsk dansekunstner, med base i Oslo, han er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans (2014-2015) og Northern School of Contemporary Dance i Leeds, England (2015-2018).  Carl jobber som koreograf og utøver i ulike prosjekter, og har ved siden av eget arbeid blant annet jobbet med Katrine Kirsebom, Kyuja Bae, Daniel Lukehurst, Martijn Joling, Tormod Skår Midtbø, Live Skullerud, Hagit Yakira, Francesco Scavetta/Wee (NO/SE) og Panta Rei Danseteater. Noen selvstendige arbeid er blant annet soloforestillingen Flower boy som er en del av Dansenett Norge 2024 og forestillingen Blooming (vist på Kloden Teater og Munchmuseet). Carl har tidligere også vist sine verk for plattformer som Burst (Yorkshire Dance, Leeds), Dans/5, Vin og Valsen, Mind the Gap, Koreografilaboratoriet (Dansens Hus, Oslo), Open Out Festival og Bikubekvelden på Det Norske Teateret.

Trude Leirpoll

Trude er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans og Bachelor Jazz ved KHiO hvor hun gikk ut i 2013. Trude har etter endt studie assistert Toni Ferraz og Merete Lingjærde ved KHiO. Hun har bl.a. danset i Oslo Danse Ensemble, i egne prosjekter og i musikaloppsetninger. Trude deltok ved Spin Offs Åpen Scene i 2016. Hun var koreograf for juleforestillingen 2017 og for jublieumsforestillingen i 2022.

Ole Kristian Tangen

Tangen er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo og flyttet til Spania i 2013 for å jobbe med kompaniet IT DANSA under Catherine Allards kunstneriske ledelse. Der gjorde han verk av blant annet: Ohad Naharin, Alexander Ekman, Sidi Larbi Cherkaoui, Jiří Kylián, Nacho Duato, Raphael Bonachela og Ina Christel Johannessen. Siden 2015 har han arbeidet freelance i Norge og utlandet som danser og koreograf, startet kompaniet Tangen|Benzal ’15-’22 i samarbeid med Jesús Benzal, og har skapt bestillingsverk for kompanier i Tsjekkia, Ungarn og Spania. I ’22-’23 arbeidet han som danser i Danmarks Nasjonale Kompani for Samtidsdans, Dansk Danseteater. Tangen har blant annet vært tilknyttet kompaniet zero visibility corp./Ina Christel Johannessen siden ’15 og har jobbet med Hege Haagenrud, og Kenneth Kvarnström ved flere anledninger. Han har koreografert og danset i konserter for artisten METTESON, samt musikkvideoene, «Put it to sleep» og «Look to a Star». Ole Kristian Tangen er ansatt i Skuepiller -og Danseralliansen. Det siste året har Tangen vært ansatt i Nasjonalballetten ved Den Norske Opera og Ballett i forbindelse med Crystal Pite’s produksjon ”Light og Passage“, samt i verk av Janne-Camilla Lyster og Elle Sofe Sara. Han holder workshop/gir klasser kontinuerlig ved Carte Blanche – Norges Nasjonale Kompani for Samtidsdans, KhiO, PRODA og Spin Off.

Eirik Dreyer Sellevoll

Eirik Dreyer Sellevoll er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans 2012-2013 og Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) 2013-2016. Han har base i Oslo og jobber aktivt som danser, koreograf og pedagog i både inn- og utland. Etter uteksaminering fra LIPA hadde han sitt virke i London hvor han var danser i UnTitled Dance Company av Lukas MaFarlane, Company Jinks av Ricky Jinks, House og Jazz av Christie Lee Manning, og Ashton Collective av Thomas Ashton. Han er deltidsansatt ved LIPA hvor han årlig koreograferer for danselinjen. Våren 2023 var Eirik assisterende regissør og co-koreograf for andreklasseforestillingen CALAMILT. Andre krediteringer inkluderer; The Capezio A.C.E Awards i Los Angeles hvor han fikk andreplass i koreografikonkurranse med UnTitled Dance Company. Forarbeid for So You Think You Can Dance US med Stacey Tookey under The Protege Movement (en dansecamp i Canada). Turne for Dansenett Norge under Mathilde Caeyers, DKS-turne under Anniell Olsen og flere samarbeid med WALK Dance Company. Eirik har jobbet som danser for artister som Backstreet Boys, Robyn, KEIINO, I SEE RIVERS, Inge Bremnes, Lacuna Coil, og invitasjon til å jobbe med Taylor Swift i 2015 og P!nk i 2019 for The Brit Awards, samt en invitasjon til å opptre på The Royal Variety Performance i 2017.
Eirik har koreografert for blant annet Trøndertun Folkehøgskole, LIPA (UK), Move Dansefestival (medskaper), Tans Agentuur (Estland), Master Performing Arts (UK), Bårdar, Trippeldans 2022 og Rare Studio (UK). Eirik har koreografert til Spin Off sin juleforestilling 2023.

Anne Lundkvist

Anne Lundkvist er utdannet ved Norges Dansehøyskole med jazz som hovedfag og PPU fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har også en videreutdanning i Veiledning og Coaching fra HIOA og er sertifisert pilatesinstruktør fra The Room i Oslo. Anne har lang og allsidig undervisningserfaring fra blant annet Sandefjord videregående skole, Greveskogen videregående skole, Skien videregående skole, Oslo kulturskole v/ Schous Kulturstasjon, Blindern videregående skole (nå: Edvard Munch), Norges Dansehøyskole og private skoler. Anne underviser i jazz ved Spin Off Forstudium i dans og har koreografert for flere av skolens juleforestillinger.

Kathrine Jacobsen

Kathrine Jacobsen er utdannet ved UIS (BA i dans og pedagogikk) og Dance New Amsterdam i New York. Hun har videreutdanning i koreografi fra University of Melbourne (VCA), MA i dansevitenskap fra NTNU og praksisveiledning fra NMH/KHIO. Kathrine har lang og allsidig erfaring som pedagog, blant annet på videregående skole (St. Hallvard, Edvard Munch m.fl). Som koreograf og utøver har hun vært og er involvert i diverse prosjekter, deriblant dans og film. Kathrine er koreograf til juleforestilling høsten 2020!

Jason Mabana

Jason Mabana er en belgisk koreograf basert i London, utdannet ved Rambert School of Ballet and Contemporary Dance. Han har jobbet med Akram Khan, Wayne McGregor, Shobana Jeyasingh, Candoco Dance Company og underviser også samtidsdans på The Royal Ballet School. Som frilans koreograf har han arbeidet med en rekke kompanier og danseutdanninger over hele verden. Jason er én av tre koreografer til vårens forestilling i 2019.

Kristine Melby

Kristine er utdannet ved Høgskolen i Bodø, 3-årig ballettpedagoglinje i 1995. Hun har siden da virket som pedagog, danser og koreograf både internasjonalt og i Norge. Kristine har jobbet utøvende i en rekke produsjoner blant annet for Sølvi Edvartsen, Jo Strømgren, Chaman Mc Night, David Dalmo og Wes Weldink, Vibeke Sørlie og Hanne C. Filtvedt. Kristine har turnert i Sverige, Belgia, Korea, Finland og Norge. Hun har koreografert ved KHiO, Spin Off Forstudium i Dans, NDH, diverse ballettskoler, Dansefeber og So You Think You Can Dance Scandinavia. Hun har undervist ved alle de tidligere nevnte institusjonene i tillegg til Fagerborg videregående skole, Universitetet i Stavanger, Høgskolen i Bodø, Proda. Kristine er fast ansatt som høyskolelektor i jazz ved Norges Dansehøyskole. Kristine koreograferer til vårforestilling i 2019!

Julia Ehrstrand

Julia er utdannet i dans fra Stockholm. Barcelona og N.Y. Hun har jobbet som danser for Max Stone, Jana Hicks, Akiko Tomikawa, Marijke Eliasberg, Aba Abraham m.fl. Juia har vært både koreograf og assistent for Max Stone, og har gitt klasser på kjente studioer i N.Y. Hennes klasser i «Modern Jazz» er inspirert av ulike stiler. Hun veklegger dynamikk, overganger og store begevelser og at man skal finne sin maksimale kapasitet. Julia koreograferte til avgangsforestillingen våren 2019.

Masja Abrahamsen

Masja har sin utdannelse fra MA studiet i koreografi ved Kunsthøyskolen i Oslo, og har jobbet profesjonelt som koreograf siden 2006. Hennes koreografiske uttrykk henter inspirasjon fra en rekke genre, satt inn i samtidsdansens form og fysikalitet. Av egne helaftens produksjoner kan nevnes, Peppers ghost, Numb, Residen mfl, samt koreografier for Ballettlaboratoriet ved Nasjonalballetten, NRK, Riksteatret og en rekke koreografier ved Kunsthøyskolen i Oslo. I 2011 og 2013 koreograferte hun for Oslo Danse Ensemble. I 2008, 2012, 2016 og 2019 for Spin Off Forstudium i Dans.

Erica Sobol

Grand Prize Winner of the prestigious Capezio ACE Award & founder of Lobos Art Collective (formerly collidEdance), Erica Sobol is one of Los Angeles’s most sought after choreographers and educators. She has toured the world as a master instructor and creator at Broadway Dance Center NYC/Tokyo, KHiO in Oslo, Visceral Dance Chicago, Pineapple London, Studio Harmonic Paris, FnF Dance Festival in Poland, DiAmbra Dans Stockholm, Skip Entertainment on Guam, and the Mediterranean Dance Festival in Italy.Erica has had the great honor of studying closely with Crystal Pite, Tilman O’Donnell, Jiri Pokorny, Medhi Walerski, Eric Beauchesne, Tom Weinberger, Tom Visser, and many other brilliant dance and theater artists. Erica is a Los Angeles native and holds a BA in dance-theater from the illustrious Columbia University. Her service to the dance community has been praised in many dance publications and art and travel blogs. And Lobos Art Collective was featured in Dance Spirit Magazine’s “The Higher Ed Issue” as one of the most desirable companies for post-competition dance life. Erica is one of the choreographers for the end-of-year show at Spin Off in may 2018.

Ashlé Dawson

Artistic Director and choreographer Ashlé Dawson is the founder of «Breaking Conformity Productions, Inc.» which was created to cultivate an outlet where her mission of breaking boundaries within movement and culture could grow and develop. By uniting her own blended heritage and multi-cultural dance with commercial and contemporary forms, the company sheds light on societal confines while bringing a unique fusion to the stage. Her work is widely recognized in the commercial dance world and as well as beyond. Some credits include choreographer for worldwide activist organization «Global Citizen» «Dick Clark’s Rocking New Years Eve» in Times Sq. NYC for various Univision artists. «Cirque Du Soleil» One Drop, «America’s Got Talent», «American Idol Gives Back», «Latin Grammys», Top 4 on the inaugural season of «SYTYCD», «Latin Billboards», Celebrity Judge on Central Americas’ «ABDC», El Reto Centroamericano De Baile, «MTV Wild N’Out», «SNL», «Last Week Tonight» with John Oliver. «Mira Quien Baila», spanish version of «DWTS» champion. Ashlé has additionally had the pleasure to work alongside Steven Spielberg in «The Post», Martin Short, Rachel Dratch, Mario Cantone, Anne Hathaway, John Leguizamo, Gloria Estefan, Don Omar, and she has humbly enjoyed many more exciting opportunities thus far in her ever-evolving career. Ashlé is one of the choregrpahers for the end-ofyear-show in 2018.

Marianne Kjærsund

Marianne er utdannet ved Sunnhordland Folkehøgskole, 1-årig Forstudium i Dans, Kunsthistorie UIO, Idrett grunnfag ved NIH, 3-årig ballettpedagogutdanning ved Høgskolen i Bodø samt gjestestudent ved linjen for moderne dans ved Kunsthøgskolen i Amsterdam. Hun har danset i forestilling av bl.a. Karen Foss/Quiet Works, Malin Selen (Norrlandsoperan, Umeå), Gustavo Lesgart/Tr.heim Musikkteater, Emma Nordanfors (København), samtidsopera av Nordstoga/Vesaas, improforestilling av Liv Runesdatter, Kompani iRo, Mia Habib. Medvirkende i improvisasjonsgruppe MissLeading company, deltaker i dannelse av Improvlab. med Inger Reidun Olsen m.fl. Hun har deltatt i diverse workshops i kontaktimprovisasjon, komposisjon, gulvteknikker, moderne, jazzdans og klassisk ballett. (Sardinia, New York, Wien Impulstanz og Amsterdam mm.) Hun koreograferte for Spin Off Forstudium i Dans i 2005, 2006, 2010 og 2015. Har undervist ved bl.a. Sunnhordaland Folkehøgskole og Spin Off Forstudium i Dans. Marianne underviser i samtidsdans, og var koreograf for avgangsforestillingen 24-25.mai 2018.

Åse Marie Rannestad

Åse Marie er utdannet ved KHiO – Kunsthøgskolen i Oslo (BA i dans og pedagogikk) hvor hun uteksaminerte i 2005, og videre med en utøvende Master ved KHIO 2015-2017. Våren 2008 hadde hun et halvt års studieopphold i Berlin. Hun er også sertifisert pilatesinstruktør innenfor matte og reformer. Hun har lang og allsidig erfaring som pedagog blant annet fra den videregående skolen, Spin Off Fortudium i Dans, ulike folkehøyskoler, talentprogram ved Schous og Universitetet i Stavanger (Fagelærerutdanning i dans). Hun jobber også aktivt som utøvende danser. Ved siden av større oppsetninger ved DNO&B (Den Norske Opera & Ballett) og Det Norske Teatret har hun de siste årene hatt aktiv turnévirksomhet med Den Kulturelle Skolesekken. Åse Marie underviser i moderne/samtidsdans og improvisasjon, og var koreograf for juleforestillingen 2017.

Ambra Succi

Ambra har jobbet som profesjonell danser / koreograf i mange år. Hun er blant annet, en grunnlegger og tidligere medlem av suksess gruppen BOUNCE. Hun er utdannet ved kjente institusjoner i Norden så vel som USA, og har alltid hatt hele verden som sin arbeidsplass. Våren 2012 koreograferte Ambra for FAME Visukalen, et samarbeid mellom Nationaltheatret Silent Theatre, Örebro fylke teater og Nationaltheatret i Örebro län. Ambra er en energisk danser og koreograf med en lang merittliste. Hennes utgangspunkt er Stockholm der hun driver DiAmbra trening for ambisiøse profesjonelle dansere. Hun jobber også med ulike produksjoner som danser og koreograf. I tillegg til å gjestelære forskjellige skoler, både i Sverige og resten av verden. Ambra koreograferte for Spin Off Forstudium i Dans våren 2014 og våren 2017.

Emanuel Waal Hem

Emanuel er utdannet ved billedkunstlinjen på Oslo by Steinerskole og Spin Off Forstudium i dans, og han ble uteksaminert våren 2010 med en faglærerutdanning (BA) i dans fra Universitetet i Stavanger (danser og pedagog). Han har blant annet danset og koreografert ved kulturhovedstaden Stavanger (2008), Pasjon (2008) i Stavanger domkirke, Eurovision Memorylane (2008), Melodi kvasi grandprix (2007–2010), Reportoarforestillingen Moves peripheries (2009), dinnershowet Showdance i Atlantic hall (2008/09), forestillingene Forandringer i Sandnes Kulturhus (2010), forestillingen 4 i den kulturelle skolesekken (2009/10), illusjonisten Alexx Alexxanders Norgesturne En Magisk aften (høsten 2010) og diverse andre større og mindre oppsetninger og show de siste årene. Han har tidligere undervist ved blant annet Steps dansestudio, danse/ballettlinjene ved Blindern videregående 2014/2015. Han har hatt regi på elevforestillingene Avsnitt, Abra Kadavra,  Grønn Rustog Sirkus Kadavra  ved Oslo Musikk og Kulturskole. Emanuel underviser også Schous Ungdomskompani og han har ansvar for de kreative timene for Intensivt Kveldsstudium i Dans 2015/16. Emanuel koreograferer for Spin Off Forstudium i Dans Juleforestilling 2015.

Ina-Helèn Oskarsen

Ina-Helen er utdannet ved Ballettakademiet i Stockholm 2008-11, PPU ved KHiO 2014-15 og Spin Off Forstudium i Dans 2007-08. Hun har danset i blant annet: “Everyone Alive Want’s Answers”, Riksscenen (koreografi Marianne Kjærsund) “Mormor & de 8 ungene“ (PARADOX FILMS). “SOD“ – ilDance-kompani, Gøteborg, (kor. Lee Brummer/Israel Aloni). “En som vi” eksamensforestilling på Dansens Hus i Stockholm. “Guldbagge galaen“ (åpningsnummer), Cirkus i Stockholm, “Hemma hos mig” , Kulturhuset i Stockholm, “Naken, exposed, rädd och närvös” – Moderna Dansteatern, Stockholm. Hun har også danset I finalenummeret i “Idol finalen 2010 –finale i Globen i Stockholm. Ina-Helen underviser og koreograferer for Touch of Dance. Hun har mottatt kulturpris som “Ung og aktiv dansekunstner“ i Nittedal. Hun koreograferer til Juleforestillingen 2015.

Wanda Berntsson

Wanda har bakgrunn fra Dance Center, Base23 i Stockholm og på Broadway Dance Center i New York. Hun ble nominert til «The Outstanding Student Award» for sin danseforestilling og sine kreative og unike koreografier. I New York har hun jobbet med ulike artister og koreografer som Brice Mousset. I Sverige har Wanda medvirket flere i musikkvideoer, film og reklame. Hun har turnert med diverse artister, utført og koreografert ulike show og arrangementer. Wanda underviste og koreograferte for Spin Off Forstudium i Dans våren 2015.

Mikael Rønne

Mikael er fra Tromsø og utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans og jazzlinjen ved Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO). Han danser i Oslo Danse Ensemble og Jo Strømgren Kompani, og har frilanset for mange andre – blant annet NRK, TV2, Ylvis, Paradox Film, ICB produksjoner, Dans Uten Grenser, Panta Rei Danseteater, Den Kulturelle Skolesekken med flere. Undervist og koreografert for Spin Off Forstudium i Dans høsten 2014. Mikaels klasser tar utgangspunkt i den tradisjonelle jazzdansen, fusjonert med groove og dynamikk fra street og house. Performance, danseglede og musikkforståelse står i fokus. Mikael koreograferte for Juleforestillingen i 2014.

Kristine Jenssen

Kristine er utdannet ved Spin Off Forstudium i dans og i tillegg har hun en BA i dans og pedagogikk ved Den Norske Balletthøyskole, fordypning moderne og samtidsdans. Hun ble uteksaminert våren 2010. Kristine har gjort koreografier av Tharan Revfem, Bruno Caverna, Kari Hoaas og Bibbi Winberg, og hun har jobbet som danser for Brandt Brauer Frick. Hun underviser release-baserte moderne. Koreografert for Oslo Musikk og Kulturskoles  årlige elevforestillinger. Kristine koreograferte for Spin Off Forstudium i Dans Juleforestilling desember 2014.

Tine Aspaas

Tine har gjennom sin karriere jobbet i et bredt spekter fra Musikal til Samtidsdans. Hun har jobbet i Oslo Danse Ensemle i flere produksjoner og ellers gjort musikaler som Chicago, Cabaret, La Cage Aux Folles og My Fair Lady. Tine er også kjent fra “Dansefeber ” 2006 der hun var i finalen og ellers har hun koreografert for “So you think you can dance, Scandinavia” og vært danser og casting ansvarlig under Nobelsfredspris 2010, for AR Rahman , “J´ai Ho”. Hun har også koreografert i New York og hennes koreografi “Vi kan mata duvor, jag vill bara va brevid” i mai 2011 med stor suksess på the Pushing Progress Showcase Series. Hun turnerer for tiden med samtidsdans kompaniet Herstay. Tine underviser ved Bårdar, KHIO og Norske Balletthøgskolen og koreograferte for Spin Off Forstudium i Dans i 2012.

Solveig Andsnes

Soloveig er utdannet ved Høgskolen i Stavanger på ballettpedagoglinjen i 2001-2004 og Steps på Broadway, New York, våren 2005. Hun har jobbet som danser i bl.a. Jesus Christ Superstar (2005) og Fame (2004). I tillegg har hun deltatt i mange danseprosjekter for Den Kulturelle Skolesekken i Rogaland og Oslo. Solveig danset mange roller i fjorårets Cabaret – i tillegg til at hun var understudy i rollen som Sally Bowles. Våren 2011 var hun tilbake på Trøndelag Teater i musikalen Chicago, og høsten 2011 blir hun å se som en av kattene i Cats på Chat Noir. Solveig koreograferte for Spin Off Forstudium i Dans i 2011 og 2012.

Lise Tiller

Lise er utdannet ved Statens Balletthøgskole, nå Khio, i 2001. Hun har siden endt utdannelse jobbet som danser, pedagog og koreograf. Som danser har hun bl.a. gjort flere produksjoner med Oslo Danse Ensemble, og jobbet med koreografer som Jo Strømgren, Kjersti Alveberg, Un-Margrit Nordseth og Masja Abrahamsen. Hun har vært ansatt som danser i kompaniet Emanuel Gat Dance, og turnert i Europa, USA og Australia. Som koreograf har hun gjort flere egne produksjoner og koreografert for Khio ved flere anledninger og koreograferte for Spin Off Forstudium i Dans i 2008 og 2012. Hun er idag ansatt som høgskolelektor ved Khio, og underviser i moderne – samtidsdans. I tillegg til å ha undervist på Khio siden 2003, har Lise også undervist bl.a. Ved GDT (nå Proda), Fagerborg Videregående skole, Spin Off Forstudium og Spin off Dansestudio.

Siv Gaustad

Siv begynte å danse på Turids ballettskole i Trondheim som 3-åring og har danset kontinuerlig siden den gang. Som 18-åring flyttet hun til Los Angeles hvor hun bl.a. danset og var assistent i jazzkompaniet Personna Productions ved Alexandre Magno. Hun har undervist gjennom flere år i både inn- og utland. I 2006 satte hun opp sin egen forestilling The Flight og i 2008 forestillingen Shells & Cores. Siv var deltaker og finalist i programmet So You Think You Can Dance våren 2008. Siv koreograferte for Spin Off Forstudium i Dans i 2011.

Sissel Merete Bjørkli

Sissel Merete er utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo Kunsthøgskolen i 1999. Hun har tidligere presentert en rekke produksjoner sammen med andre artister, men «Codename: Sailor V» er hennes første solo ytelse. Hun er en danser, koreograf og samarbeider med ulike kunstnere og koreografer i Norge og i utlandet. Foreløpig jobber hun med «Shalala», under ledelse av Erna Omarsdottir. Internasjonalt hun har turnert Island, Sverige, Belgia, Nederland, Italia, Tyskland, Frankrike, Estland, Kroatia, Serbia, Ungarn, Spania, Storbritannia, Brasil og Venezuela siden 2000. Hun koreograferte for Spin Off Forstudium i Dans i 2011.

Huyen Huynh

Huyen er utdannet i København og har tatt PPU ved KHIO. Hun har over 10 års profesjonell erfaring innen hiphop dans i inn- og utland. Hun er grunnlegger og daglig leder av Circle Streetdance Company og Det Norske HipHop Huset og var deltaker i programmet So You Think You Can Dance våren 2008. Hun koreograferte for Spin Off Forstudium i Dans i 2010.

Jon Ole Olstad

Jon Ole startet å danse som 16 –åring. Han studerte ved KHiO 2006-09. Etter dette ble han ansatt som danser i  prosjektet “Kamuyot”, et samarbeid mellom Svenske Riksteatern og Batsheva Dance Company ledet av Ohad Naharin. I 2013 ble Jon Ole ansatt i Nederlands Dans Theater 1, under ledelse av Paul Lightfoot. Han har jobbet med koreografer som  Paul Lighfoot, Sol Leon, Johan Inger, Hofesh Shechter, Marco Goecke, Alexander Ekman, Jiri Kylian, Mehdi Walerski og Crystal Pite. Jon Ole startet å undervise i 2009 og er lidenskapelig opptatt av å dele  sin kunnskap og kjærlighet for dans.

Belinda Braza

Belinda er utdannet fra Bårdar Akademiet (2001-03). Har medvirket i bl.a. Fruen fra det indiske hav (Centralteateret), Det folk vil ha (av Are Kalvø, Det Norske Teatret), Fame (Chat Noir), Melodi Grand Prix, ulike revyer, show og prisutdelinger som Gullfisken og Gullruten og Bitre Blomster (Varg Veum, kino høsten -07). Hun har koreografert for bl.a Idol, Color festival, Melodi Grand Prix, KGB-kompaniet, BI kompaniet, KGBeat, Fagerborg danselinje, KHiO og Spin Off Forstudium i Dans. Har også koreografert for artister som Tommy Tee, Maria Haukaas Storeng, Samsaya, Wisnu og Sichelle. Har undervist i bl.a Hip hop, funk, streetjazz og jazz siden 1998 ved flere ballettskoler i Oslo og Bergen, bl.a. KHiO, Kristine Glenne, Torill Frostad og Hildemors Dansesenter.

Subjazz – Karl Erik Nedregaard og Knut Arild Flatner

Subjazz underviser i jazz (gjestepedagoger). De koreograferte for Spin Off Forstudium i Dans i 2003. De er begge utdannet ved Statens Balletthøgskole (nå: KHiO) og etterutdannet i New York og Los Angeles. Har medvirket i musikaler som: A Chorus Line, West Side Story og Sofies Verden. Dansere i Oslo Danse Ensemble (ODE) siden -97. Danset i Ultimate Dance Company sin produksjon av Showstoppers i Stockholm. Karl Erik har i tillegg medvirket i diverse moderne og samtidsdans produksjoner for Dans Design, Un-Magrit Norseth og Gull Øzger. De har undervist ved KHiO, Den Norske Balletthøgskole, Universitetet i Stavanger (UiS), Høgskolen i Bodø (HiB) m.m. Underviser fast ved Balletakademiens Internasjonale sommerkurs siden 2001 (Stockholm). Har undervist ved Studio Harmonic i Paris. Koreografert for KHiO, UiS, HiB, Faglig innhold i Dans, Vinderen Dansestudio, KGB kompaniet, Dansefeber med mer. Er fast ansatte ved KHiO.

Vibeke Sæther

Vibeke koreograferte ”Adagio ad libitum” til eksamensforestillingen ”GREP” for Spin Off Forstudium i dans i 2007. Hun er utdannet ved 1-årig forstudium i dans (nå: Skolen for Samtidsdans), DNBH (nå: Norges Dansehøyskole) og videre utdannet i samtidsdans, kontaktimprovisasjon og ballett i Amsterdam. Har de siste årene fulgt Frey Faust og fordypet seg i axis syllabus. Er også sterkt influert av David Zambrano (flying low) og Kurt Koegel.  Vibeke har også undervist periodevis ved skolen.