Administrasjonen

Liv Greve Greli

Liv er kunstnerisk og administrativ leder av skolen. Hun er utdannet danser og pedagog ved Statens Balletthøyskole (nå: KHiO). Har tatt Økonomi for ikke-økonomer og Master of Management ved BI. Etablerte Spin Off Dansestudio as i 1987 og drev skolen i 21 år til skolen ble en del av Oslo musikk- og kulturskole i 2008. Liv etablerte Intensivt Kveldsstudium i 1994, Stiftelsen 1-årig Forstudium i Dans (nå: Skolen for Samtidsdans) sammen med Ingebjørg Hippe i -95, og etablerte stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans i 2002.
Hun har undervist i ulike fag, hovedsakelig jazz, klassisk og moderne, i over 30 år. Underviste i Lahore i Pakistan i perioden 1995-97. Vært sensor ved Fagerborg vgs og Den Norske Balletthøyskole, samt veileder i prosjektledelse ved DNBH (nå: Norges Dansehøyskole). Tildelt Statens reise- og studiestipend og Statens etableringstipend. Sittet i styret i Ashtanga Yoga Oslo, Danseinformasjonen og Dansens Hus as. Er styreleder i stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans og styremedlem i stiftelsen Øyvind Jørgensen Produksjoner.

Silje Johannessen

Silje Johannessen har en Bachelor i jazzdans fra London Studio Centre (2013-2016), praktisk pedagogisk utdannelse fra Kunsthøyskolen i Oslo (2019-2020), og sertifikat som yogainstruktør. Hun jobber som pedagog på skoler i og utenfor Oslo, hvor hun underviser i jazzdans, klassisk ballett og yoga. Silje har arbeidet på Spin Off kontoret siden februar 2023.

Fanny Ilkama Nupen

Fanny Ilkama Nupen er utdannet ved Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance og Spin Off Forstudium i Dans. Hun har tatt flere diplom innen Pilates, og er sertifisert Pilates og Reformer instruktør. Utover å jobbe på Spin Off underviser hun aktivt ved flere yoga og pilates studioer i Oslo. Hun underviser også elevene ved Spin Off Forstudium i dans i bla. praktisk anatomi, skadeforebygging, avspenning – og uttøying og Pilates/Reformer.