Pedagoger og gjestelærere

Daniel Sarr

Daniel Sarr begynte studiene ved Kunsthøgskolen i Oslo som 16-åring, og ble gikk ut i 2012 med en Bachelor i Jazzdans. Han har spesialisert seg i Hip Hop og Jazz, men har også trening i andre stilarter. Daniel har jobbet med kompanier og koreografer som: Oslo Danse Ensemble, Subjazz, Ballet Boyz (UK), Jo Strømgren, Fredrik Benke Rydman (SE), Nagelhus Schia Productions, Kjersti Alveberg & Nakul Dev Mahajan (USA/India). I tillegg har han vært med i en rekke TV-produksjoner og musikkvideoer som danser og koreograf. I 2011 deltok han i den internasjonale dansekonkurransen «Eurovision Young Dancers» (NRK). Han konkurrerte mot 9 andre land og vant som Norges representant. Daniel ble senere invitert til å opptre som solist ved Rose d’Or Awards i Brussel, EDFC i Amsterdam og Telenors Kulturpris-utdeling i Norge. Han var også semifinalist i So You Think You Can Dance (Skandinavia). Daniel underviser i jazz.

Trude Støvind

Trude er utdannet ballettdanser ved Heather Hebbert´s ballettstudio i Bodø og ved Hochschule for Tanz und Muzik i München. Mellom 1995 og 2015 var hun fast ansatt som danser i Nasjonalballetten, hvor hun har gjort fremtredende soloroller både i det klassiske og moderne repertoaret. I 2017 tok Trude eksamen i PPU (Praktisk Pedagogisk Utdanning) ved Kunsthøgskolen i Oslo og har siden vært tilknyttet ballettskolen ved Den Norske Opera og Ballett. Hun er pedagog for både På Tå Hev og for fordypningsprogrammet DanseFot, og har hatt flere turneer for Den Kulturelle Skolesekken, med ballett som hovedfokus. Trude gir jevnlig klasser i ballett på Proda Oslo for profesjonelle dansere.  Trude startet å undervise i ballett ved Spin Off høsten 2022.

Fanny Ilkama Nupen

Fanny Ilkama Nupen er utdannet ved Trinity Laban Conservatorie of Music ans Dance og Spin Off Forstudium i Dans. Hun har tatt flere diplom innen Pilates, og er sertifisert Reformer instruktør. Utover å jobbe på Spin Off underviser hun aktivt ved flere yoga og pilates studioer i Oslo. Hun underviser også elevene ved Spin Off Forstudium i Dans i bla. praktisk anatomi, skadeforebygging, avspenning – og uttøying og Pilates/Reformer.

Jenny Håltem Fongaard

Jenny Håltem Fongaard er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans og yrkesdanserutdannelsen ved Balettakademien Stockholm. Hun har danset i «Imperfect Dancers Company», et moderne dansekompani i Pisa, Italia. Utover å jobbe på Spin Off frilanser hun og jobber med egne prosjekter, og var blant annet skapende utøver på plattformene Dans/5 og Mind The Gap. Hun har også erfaring fra å undervise barn og unge innen ulike stiler, på private danseskoler både i Stockholm og Oslo. Hun undervist i improvisasjon høsten 2022 og assistent for koreograf Mari Carrasco våren 2023.

Shi Pratt

Shi Pratt er koreograf, danser og pedagog basert i Oslo. Hun har tidligere danset i flere kompanier i Israel, blant annet Batsheva, Vertigo Dance Company og Inbal Pinto & Avshalom Pollak Dance Comoany. Utover dette har hun vært del av flere prosjekter og jobbet i ulike kompanier i Europa og Skandinavia, i tillegg til å være engasjert i egne kreasjoner. Shi er sertifisert lærer i Gaga, GYROTONIC® og GYROKINESIS®, og har siden 2008 har også skapt og opptrådt under firmaet Karlsen-Pratt. Shi har en mastergrad i koreografi fra Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO). Shi underviser i Gaga ved Spin Off.

Gard Hjertaas Bjørnson

Gard Hjertaas Bjørnson er utdannet fra KHiO, med en BA i Jazz, samt PPU ved KHiO. Han har siden 2011 jobbet som frilans danser og pedagog. Som danser har han medvirket i bl.a. «CHESS» og «Singing in the Rain» på Folketeateret, «Tordenskjold – Alle tiders trønder» og «Spelemann på taket» på Trøndelag teater, «Billy Elliot» på Sandnes Kulturhus og «Guys and Dolls» på Oslo Nye Teater. Han har jobbet tett med Oslo Danse Ensemble fra 2011, samt to turneer med Riksteatret i Co-produksjon med ODE. Siden 2012 har han hatt ett samarbeid med koreograf Emilia Adelöw, der han medvirket i hennes to nyeste produksjoner «Only light» og «Storm». Som pedagog har han hatt workshops over hele landet, jobbet bl.a. ved Tip Toe i Mo i Rana, Spin Off, Høyskolen Kristiania (tidl.Norges Dansehøyskole) og underviser fast ved Schous kulturstasjon (Oslo kulturskole). Siden 2014 har han undervist på timebasis ved KHiO. Gard er timelærer i jazz.

Gro Gudim

Gro danset flere år ved Eldbjørgs Ballettskole i Sarpsborg og Moss. Hun tok sin avsluttende danseutdanning ved Den Norske Operas Ballettskole og er etterutdannet som faglærer i dans fra PPU-studiet ved KHiO. Har også tatt pedagogkurs med David Howard, NY og pedagogseminar ved NBS, Toronto. Har vært ansatt i Nasjonalballetten som danser i corps de ballet siden 1977. Ble forfremmet til solist i 1984. Gro har danset et stort antall roller innen både det klassiske og moderne repertoar. Har siden hun sluttet ved Nasjonalballetten i 2001 vært freelance pedagog og har jevnlig undervist ved KHiO, DNOBs ballettskole, PRODA (daglig trening for profesjonelle) og Spin Off Forstudium i Dans. Gro underviser i klassisk ballett ved Spin Off.

Emanuel Waal Hem

Emanuel er utdannet ved billedkunstlinjen på Oslo by Steinerskole og Spin Off Forstudium i dans, og er utdannet faglærerutdanning (BA) i dans fra Universitetet i Stavanger  i 2010 (danser og pedagog). Han har blant annet danset og koreografert ved Stavanger (2008), Pasjon (2008) i Stavanger domkirke, Eurovision Memorylane (2008), Melodi kvasi grandprix (2007–2010), Reportoarforestillingen Moves peripheries (2009), dinnershowet Showdance i Atlantic hall (2008/09), forestillingene Forandringer i Sandnes Kulturhus (2010), forestillingen 4 i den kulturelle skolesekken (2009/10), illusjonisten Alexx Alexxanders Norgesturne En Magisk aften (høsten 2010) og diverse andre større og mindre oppsetninger og show de siste årene. Han har tidligere undervist ved blant annet Steps dansestudio, Blindern vgs. (nå Edv.Munch)  Emanuel underviser ved Schous kulturstasjon (Oslo kulturskole).  Har hatt regi på juleforestillingene ved Spin Off og underviser i samtidsdans.

Vigdis Langeggen

Vigdis er utdannet ved Ettårig Forstudium i Dans og Statens Balletthøgskole, pedagoglinjen, med moderne som hovedfag. Videre studier i samtidsdans og improvisasjon med blant andre Frey Faust, David Zambrano og Kurt Koegel.Har undervist ved bl.a: PRODA, KHiO, Norges Dansehøyskole, Spin Off Dansestudio as, ulike videregående skoler m/dans, private skoler og Dissimilis kultur – og kompetansesenter. Veileder studenter ved PPU ved KHIO i metodikk og undervisningspraksis. Er medforfatter av boka ”Dansekomposisjon og koreografi”, lærebok for danselinjer ved videregående skoler. Etablerte kompaniet Rubato Dance Experiment i 2007. som jobber med forestillinger og film innenfor samtidsdans. Koreograferte for Spin Off Forstudium i Dans i 2003 og 2004. Vigdis underviser i samtidsdans, improvisasjon og kreative oppgaver. Vigdis fungerer også som elevkontakt.

Hege Nordahl-Angell

Hege er utdannet ved Statens Balletthøyskole, pedagoglinjen (nå: KHiO), med hovedfag i jazz. Hege har undervist ved Spin Off Dansestudio AS og Oslo Kulturskole i en årrekke, ved Schous kulturstasjon. Hege fungerte som prosjektkoordinator for Spin Off Dansestudio as Jubileumsforestilling i 2007 og nå for kveldsskolens elevforestillinger. Koreografert for bl.a Fagerborg Vgs. Hun har undervist/underviser i jazz ved Edv.Munch, Lillestrøm, Rud, Fagerborg og Elvebakken videregående skole. Hege har koreografert for Schous kulturstasjon sine elevforestillinger. Hun har hatt ansvar for flere fordypningsprogram i Oslo Kulturskole ved Schous Kulturstasjon. Hege koreograferte for Spin Off Forstudium i Dans i 2011 og har hatt regi på eksamensforestillingene på Riksscenen de siste årene. Hege underviser i jazz.

Kristian Alm

Kristian Alm (1976) har jobbet i Nasjonalballetten siden 1997. Der har han jobbet med renommerte internasjonale koreografer og pedagoger og hatt flere store roller i et bredt spekter av produksjoner. I perioden 2003-2007 var han danser i Carte Blanche, hvor han også gav jevnlig kompaniklasser, samt klasser på turné og årlige auditions. Kristian har også vært ballettmester i Nasjonalballetten, hvor han satte opp Hedda Gabler på Bolshoi teateret i Moskva høsten 2019. Kristian har undervist klasser på PRODA Oslo, Oslo Dance Seminar 2011og 2017, samt gitt ballettklasser og workshop for ballettelever i Bergen, Trondheim, Tromsø, Bodø, Ålesund, Harstad, Svolvær, Longyearbyen, og Kunsthøgskolen i Oslo.

Kristian sine klasser fokuserer på dynamikk, flyt og forflytting i rommet. Barren er logisk og relativ enkel, og i senter er det fokus på å danse stort og dynamisk. Klassene har som mål at danserne skal få beveget mest mulig på seg, og få repetert øvelser flere ganger.

Julie Schartum Dokken

Julie gikk ut av Kunsthøgskolen i Oslo med en BA i klassisk ballett i 2013 og har siden jobbet som danser, koreograf og pedagog i forskjellige dansestiler og bevegelsesuttrykk. Hun tok senere PPU ved samme skole og har siden høsten 2018 vært fast tilknyttet Jessheim VGS. Som utøvende danser har hun jobbet i produksjoner med blant annet DUOA, Den Norske Opera & Ballett, Show de Vida, To the Pointe Ballet Productions, ASTER & L’entreprise Normale og ICB Produksjoner. Julie fikk i 2020 NODA sitt profesjonsstipend for dansepedagoger og hun har lang undervisningserfaring fra blant annet Kulturskolen i Oslo, Kirkenær Ballettskole og Den Norske Opera & Ballett.

Mikael Rønne

Mikael Rønne har selv gått på Spin Off Forstudium i Dans, etterfulgt av en bachelor i dans ved Kunsthøgskolen i Oslo, hvor han ble uteksaminert i 2012. Han har jobbet som utøvende danser og koreograf i både samtidsdans, danseteater, musikaler, opera, artister, reklame, film og TV. Han er også ansatt i Skuespiller- og Danseralliansen, og er foreleser i motivasjon og målsetting ved bachelorprogrammet på Kunsthøgskolen i Oslo – avdeling dans. Han har tidligere undervist i jazz som gjestelærer, og var våren 2021 ansvarlig for koreografi-innstudering av Erica Sobol til vårforestillingen.

Henriette Hamli

Henriette er en dansekunstner med skuespillererfaring, utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo, med en BA i jazz. Som danser har hun hovedsakelig jobbet med Jo Strømgren, Inés Belli, Simone Grøtte, Oslo Danse Ensemble, Masja Abrahamsen og Panta Rei Danseteater, der hun har medvirket i utallige produksjoner med Norges- og verdensturnéer. I 2021 er hun aktuell med Ines Bellis «Postmodern Cool» på turné i inn- og utland, samt et nytt prosjekt med Simone Grøtte i regi av Den Norske Opera og Ballett. Våren 2021 leder Henriette innstudering av Jo Strømgrens koreografi til vårforestillingen.

Anne Lundkvist

Anne er utdannet ved Norges Dansehøyskole med jazzfordypning, og har hatt flere lengre opphold i LA og New York etter endt utdannelse. Hun har også videreutdanning i veiledning og coaching fra HIOA og sertifisering i pilates ved Pilatesroom. Hun har danset i flere produksjoner i den kulturelle skolesekken som blant annet DOT av Tharan Revfem, og Sofasamfunn med Komma Danseteater, danset i ”Fame the musikal” i 2010 med koreografi av Kristine Melby, har opptrådt på Lower Manhattan Art Leagues Spring Festival, koreografi av Jennifer Archibald. Hun har koreografert og danset i egne produksjoner som ”Einsam” og ”Mot skogen” med tekstforfatter/forteller Tone Bolstad. Anne har undervist ved bl.a danselinjen på Blindern VGS (tidl. Fagerborg), danselinjen ved Greveskogen VGS, Spin Off forstudium i dans og Asker dans- og ballettskole. Hun har også koreografert for Spin Off forstudium sin juleforestilling, Schous dansekompani og for Oslo musikk- og kulturskoles elevforestillinger. Anne underviser i jazz og pilates.

Matias Rønningen

Matias Rønningen er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo i 2009. Har jobbet med blant annet: Sigurd Heide, Dansdesign, Kari Hoaas, Eivind Seljeseth, Heine Avdal & Yukiko Shinozaki, Suzie Davies & Mattias Ekholm, Helen Blackburn og Panta Rei Dance Theatre. Siden 2011 har Matias vært tilknyttet Ingun Bjørnsgaard Prosjekt, og fremført en rekke verk, inkludert: Omega & The Deer (2011), The Solitary Shame Announced By a Piano (2012), Praeambulum(2013), Rotating Nora (2014) og En liste over ting han sa (2018). Matias mottok Statens Kunstnerstipend for unge kunstnere i 2013. Siden 2014 har han gjestet Nationalballetten ved en rekke produksjoner og har gjort fremtredende roller i verk av blant annet Kjersti Alveberg, Jiri Kylian, William Forsythe, Jo Strømgren, Ingun Bjørnsgaard og Ina Christel Johannessen. Har danset i Orbo Novo av Sidi Larbi Cherkaoui med Nagelhus-Schia Produksjoner. Våren 2021 samarbeider han med Ole Kristian Tangen om et utendørsprosjekt for og med elevene. Høsten 2022 hadde jobbet han med improvisasjonsarbeids med elevene som ble vist på juleforestillingen.

Ole Kristian Tangen

Ole Kristian er norsk danser og tok sin utdanning på Kunsthøgskolen i Oslo (to år) og Spin Off Forstudium i Dans. Han skaper og produserer egne verk i samarbeid med Jesús Benzal i deres kompani Tangen|Benzal. Som danser har Ole Kristian jobbet i IT Danse i Barcelona ’13-‘15 under kunstnerisk ledelse av Catherine Allard og gjort stykker av koreografer som: Ohad Naharin, Alexander Ekman, Sidi Larbi Cherkaoui, Ina Christel Johannessen, Jiří Kylián, Nacho Duato og Rafael Bonachela for å nevne noen. Siden høsten 2015 har han jobbet som Freelance danser, hovedsakelig med zero visibility corp./Ina Christel Johannessen. I 2016 koreografert han sitt første bestillingsverk for kompaniet South Bohemian Ballet – Praha, som har turnert nasjonalt og internasjonalt i blant annet Ungarn og Tsjekkia. Tangen|Benzal hadde premiere på forestillingen «Festen (en venta)» på Dansens Hus i Oslo i 2017 samt at de har spilt på flere scener i Spania med andre stykker. (Mercat de les Flors, MNAC, Teatro Burgos, el Maldà). I desember 2017 vant Tangen|Benzal koreografikonkurransen «Premi de Dansa de l’Institut del teatre», og de har premiere på to nye stykker, samt premiere med en ny helaften på «Festival Grec» i Barcelona juli ’18. Ole Kristian har undervist i improvisasjon og veiledet elevene i kreative fag.

Cassandra Loo

Cassandra begynte på Jorun Kirkenær sin ballettskole da hun var 3 år og har gått på Ballettskolen ved Den Norske Opera & Ballett, på Bårdar Danseskole, ballettlinjen på Fagerborg videregående skole og uteksaminert fra Kunsthøgskolen i Oslo i 2011 med en bachelorgrad i jazzdans.
Som danser har hun medvirket  i produksjoner som ”Orlando” på Rogaland Teater, “Per Gynt” på Den Norske Opera, “West Side Story” på Kilden Teater, “How to be alone” med Den Kulturelle Skolesekken og “1” med Esklan Dance Company. Som pedagog har Cassandra siden våren 2019 vært fast tilknyttet Norsk Ballettinstitutt og undervist i bl.a. barnedans, ballett og jazzdans. Hun underviser i yoga flere steder i Oslo.

Kathrine Jacobsen

Kathrine Jacobsen er utdannet ved UIS (BA i dans og pedagogikk) og Dance New Amsterdam i New York. Hun har videreutdanning i koreografi fra University of Melbourne (VCA), MA i dansevitenskap fra NTNU og praksisveiledning fra NMH/KHIO. Kathrine har lang og allsidig erfaring som pedagog, blant annet på videregående skole (St. Hallvard, Edvard Munch m.fl). Som koreograf og utøver har hun vært og er involvert i diverse prosjekter, deriblant dans og film. Kathrine underviser i samtidsdans, og koreograferer til juleforestilling høsten 2020.

Karoline Woldseth

Karoline er utdannet ved London Contemporary Dance School, The Place. Hun har videre fordypning i anatomi og fysiologi fra Høgskolen i Oslo. Karoline har danset og produsert forestillingen Match for og med barn i Norge, Palestina og Israel. Hun medvirket i Henriette Pedersens Utidig innsyn, koreograferte forestillingen Feline Formulae med komponisten Ben Dowsett og har medvirket i forskjellige produksjoner både innen dans, teater og underholdning, både i Norge, England, Israel, Sverige og Palestina. Siden 2000 har Karoline undervist i moderne, klassisk ballet og strekk ved Spin Off Dansestudio as, nå Oslo Kulturskole. Hun har også undervist ved Fagerborg vgs, Proda og Forstudium Teater. Karoline har etterutdanning som veileder og coach fra OsloMet. Hun underviste ved Spin Off frem til 2020.

Sarah da Fonseca

Sarah fullførte sin master i dans i 2004 (UK) og har etter utdannelsen jobbet som danser, pedagog og koreograf. Hun var fagkoordinator på Hereford College of Arts og var dansefaglig rådgiver for Kulturrådet i England fra 2005-2010. Siden hun flyttet til Oslo i 2010 har Sarah undervist og koreografert for Spin Off, Proda og DNO&B, i tillegg til flere videregående skoler i Oslo-området. Sarah er også sertifisert pilates, yoga og power pilates-instruktør. Sarah arbeider også på Den Norske Opera og Ballett, hvor hun er leder og initiativtaker for det nasjonale prosjektet “På tå hev” – et scenisk prosjekt for ungdom i den videregående skole, og har arbeidet som produsent for Nagelhus Schia Productions. Sarah har undervist i moderne/samtidsdans og yoga frem.

Heidi Jessen

​Koreograf og dansekunstner Heidi Jessen (f. 1987) er oppvokst i Sandnes men vært basert i Oslo siden 2006. Hun er utdannet ved Spin Off Kveldsstudium & Forstudium (2006-2008), Skolen for Samtidsdans (2008-2010) og ved Kunsthøgskolen i Oslo (Master i koreografi 2013-2015). Spørsmål om kinestesi, en insistering på det visuelle og tanker om koreografi som utvidet praksis er og har vært avgjørende for de fleste av hennes arbeid. Heidi har undervist kreative fag og improvisasjon på Spin Off.

Åse Marie Rannestad

Åse Marie er utdannet ved KHiO – Kunsthøgskolen i Oslo (BA i dans og pedagogikk) hvor hun uteksaminerte i 2005, og videre med en utøvende Master ved KHIO 2015-2017. Våren 2008 hadde hun et halvt års studieopphold i Berlin. Hun er også sertifisert pilatesinstruktør innenfor matte og reformer. Hun har lang og allsidig erfaring som pedagog blant annet fra den videregående skolen, Spin Off Fortudium i Dans, ulike folkehøyskoler, talentprogram ved Schous og Universitetet i Stavanger (Fagelærerutdanning i dans). Hun jobber også aktivt som utøvende danser. Ved siden av større oppsetninger ved DNO&B (Den Norske Opera & Ballett) og Det Norske Teatret har hun de siste årene hatt aktiv turnévirksomhet med Den Kulturelle Skolesekken. Åse Marie har undervist i moderne/samtidsdans, pilates og improvisasjon.

Kristine Melby

Kristine er utdannet ved Høgskolen i Bodø, 3-årig ballettpedagoglinje i 1995. Hun har siden da virket som pedagog, danser og koreograf både internasjonalt og i Norge. Kristine har jobbet utøvende i en rekke produksjoner blant annet for Sølvi Edvartsen, Jo Strømgren, Chaman Mc Night, David Dalmo og Wes Weldink, Vibeke Sørlie og Hanne C. Filtvedt. Hun har også gjort TV produksjoner som bl.a. Hit Award og Spellemannsprisen. Kristine har turnert i Sverige, Belgia, Korea, Finland og Norge. Hun har koreografert ved Khio, Spin Off Forstudium i Dans, NDH, diverse ballettskoler, Dansefeber og So You Think You Can Dance, Scandinavia. Hun har undervist ved alle de tidligere nevnte institusjonene i tillegg til Fagerborg videregående skole, Universitetet i Stavanger, Høgskolen i Bodø, Proda. Kristine er ansatt som høyskolelektor i jazz ved Høyskole Kristiania (tidl. Norges Dansehøyskole).

Marianne Kjærsund

Marianne er utdannet ved Sunnhordland Folkehøgskole, 1-årig Forstudium i Dans, Kunsthistorie UIO, Idrett grunnfag ved NIH, 3-årig ballettpedagogutdanning ved Høgskolen i Bodø samt gjestestudent ved linjen for moderne dans ved Kunsthøgskolen i Amsterdam. Hun har danset i forestilling av bl.a. Karen Foss/Quiet Works, Malin Selen (Norrlandsoperan, Umeå), Gustavo Lesgart/Tr.heim Musikkteater, Emma Nordanfors (København), samtidsopera av Nordstoga/Vesaas, improforestilling av Liv Runesdatter, Kompani iRo, Mia Habib. Medvirkende i improvisasjonsgruppe MissLeading company, deltaker i dannelse av Improvlab. med Inger Reidun Olsen m.fl. Hun har deltatt i diverse workshops i kontaktimprovisasjon, komposisjon, gulvteknikker, moderne, jazzdans og klassisk ballett. (Sardinia, New York, Wien Impulstanz og Amsterdam mm.) Hun koreograferte for Spin Off Forstudium i Dans i 2005, 2006, 2010 og 2015. Har undervist i moderne/samtidsdans ved bl.a. Sunnhordaland Folkehøgskole og Spin Off Forstudium i Dans.

Katrine Kirsebom

Katrine har siden endt utdannelse ved Kunsthøgskolen i Amsterdam og Arnhem (1987-1991)  arbeidet som dansekunstner, koreograf og pedagog, hovedsakelig med improvisasjon og kontaktimprovisasjon. Dette arbeidet har tatt mange ulike former og har generert en solid kompetanse i bruk av improvisasjon og kontaktimprovisasjon som kompositorisk prosess og som selvstendig utøvende kunstform.
Gjennom 20 år i det frie sceniske feltet har hun produsert, koreografert og utøvet en rekke prosjekter med basis i improvisasjon. I tillegg til samarbeid med andre utøvende kunstnere i enkeltstående prosjekter, er det initiert prosjekter som har bestått over lengre perioder, som Prosjekt Impro og Impro Ensemble. Katrine har også vært kunstnerisk leder for Coda Impro, en del av Coda Oslo International Dancefestival, og vært scenekunstkonsulent for DKS Akershus. Katrine veiledet Spin Off-elevenes egne kreative arbeid frem mot avgangsforestillingen i 2019, og er tilbake igjen i 2020!

Sylvi Fredriksen

Sylvi er utdannet ved Statens Balletthøgskole (nå KHIO) og etterutdannet i London og New York. Hun har også tatt Stott Pilatesutdannelse. Hun har jobbet som danser i blant annet: Oslo Danseensemble (ODE), Dansdesign, Inc.Red.Prod., Sølvi Edvardsen, ved Den Norske Opera og Ballett, med Ingunn Tarebø Myhre, Hege Haagenrud, ved Oslo Nye Teater, med Inger Cecilie Bertran De Lis. Hun har hatt TV-opptredener og danset for en rekke artister og i musikkvideo. Sylvi har vært på turneer i Sverige, Finland, Norge og Nederland. Hun har danset i forestillinger for Rikskonsertene, Riksteateret og Den Kulturelle Skolesekken og produsert forestilling for Rikskonsertene. Koreografert for blant annet: KHIO, Dansefeber (TVN), Spin Off Forstudium i Dans og TVN. Har undervist ved NSKI (Norsk skuespillerinstitutt), Terpsi dansestudio, Den Norske Balletthøgskole (nå Norges Dansehøyskole), Spin Off Dansestudio, Torild Frostad Dansestudio, Dissimilis kultur og kompetansesenter, Fagerborg Vgs, ballettlinjen, Pilatesroom, Oslo Kulturskole og Teaterhøgskolen (KHIO). Sylvi har undervist i jazz og pilates, vært veileder for elevenes kreative oppgaver til vårforestilling samt hatt regi. Har jobbet ved KHiO, seksjon teater, siden 2016.

Inger Malene Glette

Inger Malene er utdannet ved Statens Balletthøgskole , pedagoglinja 94-97 (nå: KHiO) og er etterutdannet ved Merce Cunningham Studios New York 1998-2001. Har jobbet som freelance danser og pedagog siden hun kom tilbake. Har jobbet som danser i bl.a. Kreutzer kompani, Dans Design og for Lise Nordal.  Danset under Ultimafestivalen på Henie Onstad Kunstsenter, Høvikodden med slagverkeren Eirik Raude. Underviser også ved Norges Dansehøyskole og KHiO. Har også tatt utdannelse ved Axelsons Body Works School og jobber også som massasjeterapeut og idrettsmassør. Inger Malene har undervist i moderne, Cunningham teknikk.

Ingvild Mæhle Skjøtskift

Ingvild Mæhle Skjøtskift kommer fra Oppdal. Hun har sin danseutdanning fra Trondheim Katedralskole og Universitetet i Stavanger med fordypning i samtidsdans. Siden 2010 har hun hatt sin base i Oslo og arbeider som utøvende dansekunstner og dansepedagog ved Oslo kulturskole. Ingvild har vært medskapende danser tilknyttet blant andre Panta Rei Danseteater og Katma teater. Hun underviser også i bevegelse og dans på BA i skuespill ved Høyskolen Kristiania. Ingvild har arbeidet i administrasjonen ved Spin Off og  undervist i samtidsdans.

Tania Rodriguez

Tania Rodriquez er utdannet ved The National Institute of the Arts I Mexico, og danset for Mexico Citys ballet og for Nasjonalballetten i Mexicoi elleve år. Hun har praktisk-pedagogisk utdanning fra Canada National Ballet School, og har siden undervist ved KHiO, Norges Dansehøgskole, Dansefot og  PRODA, samt gitt mesterklasser internasjonalt og vært eksaminator i ulike konkurranser og opptakspanel.

Geir Hytten

Geir har hatt sitt virke siden 2000 med base i London. Her har han samarbeidet med bl.a Complicite, National Theatre, London og Punchdrunk. Siden 2011 har han hatt base i Oslo og jobbet med Jo Strømgren, Ulf Nilseng, Impure Company m.fl. Han har koreografert og utøvd forestillingen Vi Synger og har nylig mottatt Kulturfondsstøtte til soloforestillingen Your Fan. Geir er veileder for elevenes eget kreative arbeid frem mot avgangsforestillingen våren 2018.

Janne Foss

Janne har dansepedagogutdanning fra Universitetet i Stavanger, og har etterutdanning fra København og Paris. Hun har bred erfaring som dansepedagog og veileder ved bla KHIO og Norges Dansehøyskole. Hun er linjeleder på danselinjen ved Follo Folkehøgskole og har vært ansvarlig for mange ulike prosjekter. På Spin Off underviser hun i kreative fag.

Mariama Slåttøy

​Mariama Slåttøy er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo med en bachelorgrad i utøvende dans (2014). Hun har i flere år vært tilknyttet Oslo Danse Ensemble, hvor hun blant annet har turnert med Riksteatret og jobbet med koreografer som Jo Strømgren, Subjazz og Ole Martin Meland. Mariama har også vært engasjert ved Folketeatret, Oslo Nye Teater og Hålogaland Teater, hvor hun har arbeidet med teateroppsetninger og musikaler. Som den ene halvdelen av prosjektet “Teip”, en plattform for eksperimentering med film, arkitektur og dans, har hun skapt dansekunst i filmformat og hatt festivalvisninger både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg har hun gjort en rekke danseoppdrag som omfatter alt fra TV-opptredener til arrangementer, musikkvideoer og filmprosjekter. 

Cecilie Sleppen Ålskog

Cecilie har fem års studier i dans, hvorav tre år er BA i dans og pedagogikk fra Norges Dansehøyskole, 2005-08. Hun har undervist dans på flere skoler i Oslo og omegn. Har i de siste seks årene arbeidet ved Schous Kulturstasjon, Oslo- musikk og Kulturskole. Siden 2013 har hun veiledet studenter i praksis ved praktisk-pedagogisk utdanning ved Kunsthøyskolen i Oslo (KhiO) og har tatt videreutdanningen på samme sted i ”Pedagogikk, veiledning og vurdering i kunstopplæring”. Hun har siden 2008 arbeidet som danser, koreograf og prosjektleder i egne scenekunstproduksjoner og i samarbeid med andre. Med Komma danseteater har hun gjort flere forestillinger som: Sofasamfunn, Kvinner og atter kvinner , Kunsttoget, Turbulens og Hjelp, jeg lever. Hun har som dansekunstner også arbeidet med: Haugen Produksjoner, Linda Wardal, Katarina Skår Henriksen, Astrid Groseth og Å/G scenekunstkompani m.fl. Hun sitter i styret i «Skisser i bevegelse», et nettverk for profesjonell dansekunst i innlandet og i styret til Norsk kulturskoleråd, region Øst. Studerer på deltid fra høsten 2014 Nordic Master in Dance Studies ved NTNU. Cecilie er faglig veileder for Spin Off Forstudium i Dans samarbeid prosjekt Nordpluss.

Robert Hewitt

Robert har sin utdannelse fra Royal Ballet School i London og har danset for den norske Nasjonalballetten og Vienna State Opera Ballet. Siden 2004 har Robert jobbet frilans som pedagog for bl.a. Cullbergbaletten, Carte Blanche, Dansk Danseteater, og HJS i Amsterdam, i tillegg til forskjellige skoler og private dansestudioer i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Østerrike. Klassen hans er basert på å etablere og kombinere ren og presis klassisk teknikk med letthet og glede i bevegelse! Underviser i klassisk ballet.

Katarina Bozic

Katarina har gått på Fagerborg Vgs, ballettlinjen, og er utdannet ved The Urdang Academy of Performing Arts i London. Katarina har bred erfaring som både danser, skuespiller og sanger. Hun har danset i  bl.a.: Chicago, Trøndelag Teater, i Oslo Danse Ensemble i en årrekke og hvor hun gjorde sin 12. produksjon høsten 2010, Funny Girl på Den Nationale Scene i Bergen, West Side Story, Riksteateret, TV2, Chicago, Oslo Nye Teater, Dizzie Tunes, Compagnie B. Valiente, Sexy, Oslo Nye Teater, Holmenkollkonserten, NRK med mer. Katarina har undervist ved Spin Off Forstudium i Dans, Steinerskolen i Bærum (Teaterlinjen), Cap a Pied, Olympiatoppen (Junior-landslaget i isdans), PRODA i Stavanger, Kirsti Skullerud Ballettskole og Fagerborg Vgs. Hun har også efaring i jury/sensor-arbeid i blant annet pre-casting til Skandinaviske So you think you can dance?, Fagerborg Vgs og på KHiO i forbindelse med inntak/audition av dansestudenter. Hun koreograferte for Spin Off Forstudium i Dans i 2009 og 2010. Katarina underviser i jazz.

Jon Filip Fahlstrøm

Jon Filip er utdannet ved Ett årig Forstudium i Dans og Statens Balletthøgskole. Han har jobbet som danser, koreograf og skuespiller i blant annet Cinderella av Goksøyr/Maartens, Zero Visibility Corp, Rui Horta, Sharon Eyal, Club Guy & Roni, det islandske Dance Company i samarbeid med Ambra/Carte Blanche og Hofesh Shechter. Jon Filip underviser I moderne/samtidsdans og improvisasjon.

Max Stone

Max er kunstnerisk leder av det New York baserte dansekompaniet Sexy Beast NYC. Han har en MFA (Master of Fine Arts) i dans og har fungert som senior foreleser ved Southern Methodist University. Max var i det originale castet av Neil Simon/Marvin Hamlisch musical/play: They’re Playing Our Song. Han har vært gjestelærer ved Juilliard Conservatory, Complexions Summer/Winter Intensives, Bates og Joffrey Summer Dance Intensives. Han har holdt koreografi seminarer for Cirque du Soleil’s Mystère. I løpet av City Center season in 2010, ble han invitert til å gjøre klasser for kompaniet for Matthew Bourne’s Swan Lake. I mai 2013, var Max’s koreografi å se i Noah Baumbach/Greta Gerwig film: Frances Ha. Max underviser ved STEPS on Broadway, Dance New Amsterdam (DNA) og Peridance Capezio Center. Max underviser contemporary jazz.

Jana Hicks

Jana er født i Texas. Danset i Jose Limon Company og koregrafier av Bill T. Jones, Judith Jamison, Pucci/Parker, Mathew Diamond, Eddie Burgess og flere til. Danset I Broadway National tour med Heartstrings og danset og koreografert for scene, film og TV. Flyttet til New York i 1990 hvor hun har jobbet med en rekke kompanier og koreografer. Vært medlem av The Kevin Wynn Collection siden 1995, danser med the Collection and Guido Tuveri’s Sans Nemo Collective.  Koreograferier har blitt satt opp med Moga Dance, Montreal Dance , NYSDI, SPW, Off Center Dance Theater  and The Next Stage Project and showcased by the Student Visa Showcase, and City Center Ballet Arts’ the 6th Floor (NY ’02). Co-director av New York Dance Exchange, samarbeidet med Max Stone. Undervist workshops i hele USA og utlandet. Har også jobbet med det verdenskjente Cirque Du Soleil.  Var gjestepedagog ved Spin Off Forstudium i Dans i 2007. Jana underviser i contemporary jazz.

Guro Rimeslåtten

Guro er utdannet ved Statens Balletthøgskole (KHiO) (1999–2002). Siden 2004 har hun undervist som timelærer i moderne dans ved Kunsthøgskole i Oslo. Guro har vært frilansdanser siden 2002, og har blant annet samarbeidet med Masja Abrahamsen, Cristopher Arouni og Emila Adelöw. Guro har tidligere vært engasjert av Carte Blanche i Carte Blanche ala Naharin og MINUS2/DANS (Ohad Naharin), samt i Sonata da Camera (Ingun Bjørnsgaard). Guro ble engasjert av Carte Blanche for å danse i dobbeltfores­tillingen SH:HO, i Killer Pig av Sharon Eyal, og har siden fått fast plass i kompaniet. Guro underviser i moderne/samtidsdans og improvisasjon. 

Pernille Bønkan Kvam

Pernille er utdannet ved Royal Ballet School (England) 1995 og Rotterdam Dansacademie i Nederland og har flere års erfaring fra den internasjonale dansescenen. Kom i kontakt med yoga i 1997 gjennom sitt yrke som profesjonell danser. Flere lengre studieopphold i India. -99,-01,-04,-09. Er deleier og grunnlegger av Puroyoga. Pernille er også sertifisert Gyrotonic instruktør og har også lang erfaring med Pilates. Hennes hovedfokus har vært yoga siden 2000. Pernille har undervist i Ashtanga yoga siden 2002 på bl.a. flere skoler i Oslo. Gjennomført Teacher Training Foundation Course med Alexander Medin. Er også inspirert av: Swami Govinanda, Sharath  Rangaswamy, Vijaya Komar, David Swenson, Nancy Gilgoff, John Scott, Rolf Naujokat, Barsia Lipska, Kimberly Wiliams, Ratesh Mani, Ellen Johannesen, Shirin Zorriassateiny og Anders Lien. Pernille har undervist i yoga.

Yaniv Cohen

Yaniv er født i Kiryat Gat i Israel. Yaniv har for det meste jobbet som frilanser i Israel og i Europa. Han har tidligere jobbet med koreografer som Javier de Frutos, Yasmeen Godder, Sahar Azimi and Paul Selwin Norton. Etter å ha danset i Dansflokkurin Islands (Islands dansekompani), kom han til Carte Blanche våren 2005 og har siden medvirket i alle Carte Blanches produksjoner. Yaniv Cohen er dessuten frilansfotograf og tar bilder og lager film og annet grafisk for Carte Blanche, Subjazz and Winter Guests Dance Company. Høsten 2008 stilte han ut bilder av sine kollegaer i fotoutstillingen Not Stage(d) på Galleri Boulou i Bergen. Yaniv underviste i moderne/samtidsdans.

29.03.2015-11387.jpg

Jon Ole Olstad

Jon Ole er utdannet ved KHiO 2006-09. Etter dette ble han ansatt som danser i  prosjektet «Kamuyot», et samarbeid mellom Svenske Riksteatern og Batsheva Dance Company ledet av Ohad Naharin. I 2013 ble Jon Ole ansatt i Nederlands Dans Theater 1, under ledelse av Paul Lightfoot. He har jobbet med koreografer som  Paul Lighfoot and Sol Leon, Johan Inger, Hofesh Shechter, Marco Goecke, Alexander Ekman, Jiri Kylian, Mehdi Walerski og Crystal Pite. Jon Ole startet å undervise i 2009 og er lidenskapelig opptatt av å dele sin kunnskap og kjærlighet for dans. Han har undervist ved en rekke skoler i Norge, Italia, Los Angeles, San Fransisco og New York City. Jon Ole underviser i contemporary jazz.

06.05.2015-11404.jpg

Ratih Windrati

Ratih har gått Spin Off Forstudium i Dans i Oslo og avsluttet våren 2008 dansepedagoglinjen ved Universitet i Stavanger. Hun var blant de 16 finalistene på Dansefeber på TVN i 2006. Ratih har medvirket som danser i flere show og oppsetninger, blant annet Gullfisken (2005) og installasjoner av Dybwikdans. Hun har tidligere undervist i jazz, klassisk og moderne ved Schous og på Steps dansestudio i Stavanger. Ratih underviser i moderne/samtidsdans.

-10593.gif

Malene Sørlie

Malene er utdannet danser og pedagog ved Den Norske Balletthøgskolen (2010- Nå: Norges Dansehøyskole) og Circle 1 årig hip hop utdanning 11-12. Hun har danset i Belinda Brazas forestilling “Fear Infection” (2010), danset Carmen i ”Fame The Musikal” i 2010, koreografi av Kristine Melby og jobbet som artist og danser ved Wallmanns salonger 13-14. Hun har undervist i jazz ved Ski Videregående Skole, samt for musikkelever og for Follo Freestyle 2005-2009, hun har koreografert for Schous Dansekompani, Spin Off Forstudium i Dans og hun har hatt innstudering av koreografi på audition til Melodi Grand Prix jr. NRK 2006, 2008 og 2010. Har opptrådt på Lower Manhattan Art Leagues Spring Festival, koreografi av Jennifer Archibald. Turné med Fear Infection i 2012 med Den Kulturelle Skolesekken. Malene underviser i jazz.