Om oss

 
 
 
 
 

Spin Off Forstudium i Dans er en 1-årig skole for de som i fremtiden ønsker å jobbe profesjonelt – som danser, pedagog eller koreograf.

Skolen ble etablert av Liv Greli i 2002. Dens konsept og faglige fundament er basert på erfaringer og kunnskap fra 25 års drift av Spin Off Dansestudio as og fra skolen 1-årig Forstudium (nå Skolen for Samtidsdans) som ble etablert sammen med Ingebjørg Hippe i 1995.

Skolen vektlegger å ha kompetente pedagoger med minimum høyskoleutdanning og kunstnerisk og pedagogisk erfaring.

Spin Off Forstudium i Dans er en viktig ”leverandør” av studenter til høyskoler i inn- og utland og bidrar til å heve nivået på danseutdanningen i Norge.

Skolen holder til i Schous Kulturbryggeri sentralt på Grünerløkka, naboer til Riksscenen, Popsenteret og Øvingshotellet. Vi har flotte nye lokaler med spesialgulv i dansesaler, egen scene og et fagmiljø sammen med Forstudium Teater.

Kveldsskolen Spin Off Dansestudio as og Intensivt Kveldsstudium ble høsten 2008 en del av Oslo musikk- og kulturskole som holder til i samme lokaler.  Kompanier og dansekunstnere bruker også lokalene til produksjon og kreativt arbeid. Dette er med på å skape et inspirerende og kreativt fagmiljø.