Administrasjonen

Liv Greve Greli

Liv er kunstnerisk og administrativ leder av skolen. Hun er utdannet danser og pedagog ved Statens Balletthøyskole (nå: KHiO). Har tatt Økonomi for ikke-økonomer og Master of Management ved BI. Etablerte Spin Off Dansestudio as i 1987 og drev skolen i 21 år til skolen ble en del av Oslo musikk- og kulturskole i 2008. Liv etablerte Intensivt Kveldsstudium i 1994, Stiftelsen 1-årig Forstudium i Dans (nå: Skolen for Samtidsdans) sammen med Ingebjørg Hippe i -95, og etablerte stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans i 2002.
Hun har undervist i ulike fag, hovedsakelig jazz, klassisk og moderne, i over 30 år. Underviste i Lahore i Pakistan i perioden 1995-97. Vært sensor ved Fagerborg vgs og Den Norske Balletthøyskole, samt veileder i prosjektledelse ved DNBH (nå: Norges Dansehøyskole). Tildelt Statens reise- og studiestipend og Statens etableringstipend. Sittet i styret i Ashtanga Yoga Oslo, Danseinformasjonen og Dansens Hus as. Er styreleder i stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans og styremedlem i stiftelsen Øyvind Jørgensen Produksjoner.

Anders Engebretsen

Anders Engebretsen er utdannet ved London Contemporary Dance School og har en MA i utøvende samtidsdans fra Northern School of Contemporary Dance. Han har bred erfaring som utøver innen samtidsdans, teater og performance, og har turnert internasjonalt med egne arbeid og i kompani, i blant annet Tyskland, Tenerife, Malta og Storbritannia. Som danser har har gjort stykker av Matthew Robinson, Sita Ostheimer og Ohad Naharin, og samarbeidet med Katrine Kirsebom og Carl Aquilizan. Han har undervisningserfaring innen samtidsdans, ballett, improvisasjon og repertoire, og har gitt klasser ved University of Wolverhampton, Centre for Advanced Training ved NSCD, Scottish School of Contemporary Dance og Vågen Videregående skole. Foruten utøvende virksomhet har Anders også jobbet i administrative roller for Kensington Aldridge Academy, The Place i London og Sølvberget, Stavanger bibliotek og kulturhus.

Linda Engebretsen

Linda Engebretsen er utdannet danser og pedagog ved Norges Dansehøyskole, og har bachelor i ernæring fra Bjørknes Høyskole. Hun har gått danselinje på Trøndertun folkehøyskole, tatt videreutdanning i Kulturelt entreprenørskap ved Norges Musikkhøyskole, og er sertifisert instruktør i pilates. Hun har undervist dans for barn og unge i private ballettskoler, kulturskoler og videregående skole i Oslo og omegn siden 2005, i tillegg til egne prosjekter, koreografioppdrag og kommersielle jobber. Foruten dans har Linda administrativ erfaring fra Folkeuniversitetet, næringsliv, dansestudioet Step Studio med mer.