Administrasjonen

Liv Greve Greli

Liv er kunstnerisk og administrativ leder av skolen. Hun er utdannet danser og pedagog ved Statens Balletthøyskole (nå: KHiO). Har tatt Økonomi for ikke-økonomer og Master of Management ved BI. Etablerte Spin Off Dansestudio as i 1987 og drev skolen i 21 år til skolen ble en del av Oslo musikk- og kulturskole i 2008. Liv etablerte Intensivt Kveldsstudium i 1994, Stiftelsen 1-årig Forstudium i Dans (nå: Skolen for Samtidsdans) sammen med Ingebjørg Hippe i -95, og etablerte stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans i 2002.
Hun har undervist i ulike fag, hovedsakelig jazz, klassisk og moderne, i over 30 år. Underviste i Lahore i Pakistan i perioden 1995-97. Vært sensor ved Fagerborg vgs og Den Norske Balletthøyskole, samt veileder i prosjektledelse ved DNBH (nå: Norges Dansehøyskole). Tildelt Statens reise- og studiestipend og Statens etableringstipend. Sittet i styret i Ashtanga Yoga Oslo, Danseinformasjonen og Dansens Hus as. Er styreleder i stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans og styremedlem i stiftelsen Øyvind Jørgensen Produksjoner.

Jenny Håltem Fongaard

Jenny Håltem Fongaard er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans og yrkesdanserutdannelsen ved Balettakademien Stockholm. Hun har danset i «Imperfect Dancers Company», et moderne dansekompani i Pisa, Italia. Utover å jobbe på Spin Off frilanser hun og jobber med egne prosjekter, og var blant annet skapende utøver på plattformene Dans/5 og Mind The Gap. Hun har også erfaring fra å undervise barn og unge innen ulike stiler, på private danseskoler både i Stockholm og Oslo.

Carl Aquilizan

Carl Aquilizan er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans (2014-2015) og Northern School of Contemporary i Leeds, England (2015-2018). Han har koreografert for ulike plattformer som Burst (Yorkshire Dance), Dans/5, Vin og Valsen, Mind the Gap og Koreografilaboratoriet ved Dansens Hus. I dag jobber han frilans som koreograf og utøver i ulike prosjekter, og har ved siden av eget arbeid blant annet jobbet med Francesco Scavetta, Katrine Kirsebom, Kyuja Bae, Daniel Lukehurst (UK) og Martijn Joling (NL/NO). Han er deltaker i Tekstlab Inkubator, og jobber for tiden med å utvikle prosjektet dis_func og soloprosjektet Flower boy. Carl har undervist i samtidsdans og improvisasjon, og koreografert til Spin Off sin juleforestilling i 2019.

Fanny Ilkama Nupen

Fanny Ilkama Nupen er utdannet ved Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance og Spin Off Forstudium i Dans. Hun har tatt flere diplom innen Pilates, og er sertifisert Pilates og Reformer instruktør. Utover å jobbe på Spin Off underviser hun aktivt ved flere yoga og pilates studioer i Oslo. Hun underviser også elevene ved Spin Off Forstudium i dans i bla. praktisk anatomi, skadeforebygging, avspenning – og uttøying og Pilates/Reformer.

Anders Engebretsen

Anders Engebretsen er utdannet ved London Contemporary Dance School og har en MA i utøvende samtidsdans fra Northern School of Contemporary Dance. Han har bred erfaring som utøver innen samtidsdans, teater og performance, og har turnert internasjonalt med egne arbeid og i kompani, i blant annet Tyskland, Tenerife, Malta og Storbritannia. Som danser har han gjort stykker av Matthew Robinson, Sita Ostheimer og Ohad Naharin, og samarbeidet med Katrine Kirsebom og Carl Aquilizan. Han har undervisningserfaring innen samtidsdans, ballett, improvisasjon og repertoire, og har gitt klasser ved en rekke høyskoler, universitet og videregående skoler i Storbritannia og Norge. Foruten utøvende virksomhet har Anders også jobbet i administrative roller for PRODA, Kensington Aldridge Academy, The Place i London og Sølvberget, Stavanger bibliotek og kulturhus. Anders jobber med skolens 20-årsjubileum, sammen med administrasjonen og prosjektleder Anne Lundkvist!