Administrasjonen

Liv Greve Greli

Liv er kunstnerisk og administrativ leder av skolen. Hun er utdannet danser og pedagog ved Statens Balletthøyskole (nå: KHiO). Har tatt Økonomi for ikke-økonomer og Master of Management ved BI. Etablerte Spin Off Dansestudio as i 1987 og drev skolen i 21 år til skolen ble en del av Oslo musikk- og kulturskole i 2008. Liv etablerte Intensivt Kveldsstudium i 1994, Stiftelsen 1-årig Forstudium i Dans (nå: Skolen for Samtidsdans) sammen med Ingebjørg Hippe i -95, og etablerte stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans i 2002.
Hun har undervist i ulike fag, hovedsakelig jazz, klassisk og moderne, i over 30 år. Underviste i Lahore i Pakistan i perioden 1995-97. Vært sensor ved Fagerborg vgs og Den Norske Balletthøyskole, samt veileder i prosjektledelse ved DNBH (nå: Norges Dansehøyskole). Tildelt Statens reise- og studiestipend og Statens etableringstipend. Sittet i styret i Ashtanga Yoga Oslo, Danseinformasjonen og Dansens Hus as. Er styreleder i stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans og styremedlem i stiftelsen Øyvind Jørgensen Produksjoner.

Karoline Woldseth

Karoline er utdannet ved London Contemporary Dance School, The Place. Hun har videre fordypning i anatomi og fysiologi fra Høgskolen i Oslo. Karoline har danset og produsert forestillingen Match for og med barn i Norge, Palestina og Israel. Hun medvirket i Henriette Pedersens Utidig innsyn, koreograferte forestillingen Feline Formulae med komponisten Ben Dowsett og har medvirket i forskjellige produksjoner både innen dans, teater og underholdning, både i Norge, England, Israel, Sverige og Palestina. Siden 2000 har Karoline undervist i moderne, klassisk ballet og strekk ved Spin Off Dansestudio as, nå Oslo musikk- og kulturskole. Hun har også undervist ved Fagerborg vgs, Proda og Forstudium Teater. Karoline underviser i treningslære, praktisk anatomi, ernæring, klassisk ballett og styrke- og uttøyningsklasser, i tillegg til å jobbe i administrasjonen.

Anders Engebretsen

Anders Engebretsen er utdannet ved London Contemporary Dance School og har en MA i utøvende samtidsdans fra Northern School of Contemporary Dance. Han har bred erfaring som utøver innen samtidsdans, teater og performance, og har turnert internasjonalt i blant annet Tyskland, Tenerife, Malta og Storbritannia. Som danser har har gjort stykker av Matthew Robinson, Sita Ostheimer og Ohad Naharin, og samarbeidet med Katrine Kirsebom og Carl Aquilizan. Han har undervisningserfaring innen samtidsdans, ballett, improvisasjon og repertoire, og har gitt klasser ved University of Wolverhampton, Centre for Advanced Training ved NSCD, Scottish School of Contemporary Dance og Vågen Videregående skole. Foruten utøvende virksomhet har Anders også jobbet i administrative roller for  Kensington Aldridge Academy, The Place i London og Sølvberget, Stavanger bibliotek og kulturhus.