UTLYSNING – LAB med Tacobitch

By 03/12/2021Uncategorized

SPIN OFF LAB MED TACOBITCH

 

Spin Off arrangerer lab med selveste Tacobitch! Laben vil foregå på Schous Kulturstasjon/Spin Off mandag 30.mai til torsdag 2.juni, i tidsrommet kl.16:00-19:00. På torsdag avsluttes det hele med en åpen visning i Teatersalen på Schous Kulturstasjon kl.20:00.

Dette vil være en unik møteplass hvor du kan bli kjent med nye fjes i feltet! 
Workshopen er gratis! Laben er rettet mot profesjonelle dansekunstnere.
Les mer om utlysningen nederst på siden.

OM LABEN:

I denne LABen inviteres deltakerne til å finne sitt eget alter-ego i Tacobitchuniverset! Vi kommer til å jobbe med koreografi og ulike improvisasjonsformer med Tacobitch sin musikk. Vi jobber også med maske slik at deltakerne inngår i et midlertidig Tacobitch-ensemble.

I Tacobitch multi-refererer vi til et spekter av kontemporære danseuttrykk og jobber med sjangerblanding. Arbeidet har derfor et sterkt fokus på form og stilforståelse, samtidig som vi prøver å ivareta en dialog mellom dette og individuelle særegenheter. Så forbered deg på trinn og fem-seks-sju-ått! Og masse gøyal dans til enda gøyere musikk!

Om Tacobitch:

Tacobitch er et interdisiplinært kollektiv initiert i 2019 av fire musikere og tre dansere. Gjennom våre alter-egoer og disipliner produserer vi bevegelse og elektronisk musikk som kommer sammen som likeverdige elementer i konsertforestillinger med høy ekspressitivitet. Vi har gjestet flere av landets musikkfestivaler og kryper oss stadig nærmere landets dansescener også.

LAB’en vil bli ledet av 3 av de 7 medlemmene; Shere Kahn, Ex_Batanchina og Onika Odell.

Vi ønsker å skape en variert gruppe av deltakere, og grunnet begrenset antall plasser, anbefaler vi å sende inn din søknad så tidlig som mulig.

Informasjon om søknaden:
Frist: 3.januar 2022
Du du vil få svar innen 7.februar 2022 om du har fått plass på LABEN.

Send e-post til post@spinoff.no med søknadsskjema og videolenke.
Marker e-posten med “LAB TACOBITCH – Fornavn Etternavn”

  1. Fullt navn
  2. CV med utdanning og annen relevant erfaring
  3. Motivasjonsbrev, max 300 ord
  4. Send oss en video som representer deg som dansekunstner. Det kan være for eksempel være en showreel eller improvisasjonsvideo. Max lengde på video er 1-2 min.
    Videoen sendes som en vimeo- eller youtube-lenke. 

Lurer du på noe? Send en mail til post@spinoff.no!