Skolens Ledelse & Styret

Liv Greve Greli

Liv er kunstnerisk og administrativ leder av skolen.Hun er utdannet danser og pedagog ved Statens Balletthøyskole (nå: KHiO). Har tatt Økonomi for ikke-økonomer og Master of Management ved BI. Etablerte Spin Off Dansestudio as i 1987 og drev skolen i 21 år til skolen ble en del av Oslo musikk- og kulturskole i 2008. Liv etablerte Intensivt Kveldsstudium i 1994 og Stiftelsen 1-årig Forstudium i Dans (nå: Skolen for Samtidsdans) sammen med Ingebjørg Hippe i -95 og etablerte stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans i 2002.
Hun har undervist i ulike fag, hovedsakelig jazz, klassisk og moderne, i over 30 år. Underviste i Lahore i Pakistan i perioden 1995-97. Vært sensor ved Fagerborg vgs og Den Norske Balletthøyskole, samt veileder i prosjektledelse ved DNBH (nå: Norges Dansehøyskole). Tildelt Statens reise- og studiestipend og Statens etableringstipend. Sittet i styret i Ashtanga Yoga Oslo, Danseinformasjonen og Dansens Hus as. Er styreleder i stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans og styremedlem i stiftelsen Øyvind Jørgensen Produksjoner.

Anne Berentsen

Anne er partner og styreleder i Kulturmeglerne. Hun har tidligere vært 13 år i NRK, hovedsaklig tilknyttet Radioteatret, blant annet som informa­sjons­ansvarlig, prosjektleder og produsent. De siste årene var hun også ansvarlig for Radioteatrets websider og utvikling av konsepter for nye medier og for NRK\’s hørespill­utgivelser på CD. Arbeidsområder: Medieprofilering og pressearbeid, prosjektledelse, medietrening, rådgivning, web.