Administrasjonen

Liv Greve Greli

Liv er kunstnerisk og administrativ leder av skolen. Hun er utdannet danser og pedagog ved Statens Balletthøyskole (nå: KHiO). Har tatt Økonomi for ikke-økonomer og Master of Management ved BI. Etablerte Spin Off Dansestudio as i 1987 og drev skolen i 21 år til skolen ble en del av Oslo musikk- og kulturskole i 2008. Liv etablerte Intensivt Kveldsstudium i 1994, Stiftelsen 1-årig Forstudium i Dans (nå: Skolen for Samtidsdans) sammen med Ingebjørg Hippe i -95, og etablerte stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans i 2002.
Hun har undervist i ulike fag, hovedsakelig jazz, klassisk og moderne, i over 30 år. Underviste i Lahore i Pakistan i perioden 1995-97. Vært sensor ved Fagerborg vgs og Den Norske Balletthøyskole, samt veileder i prosjektledelse ved DNBH (nå: Norges Dansehøyskole). Tildelt Statens reise- og studiestipend og Statens etableringstipend. Sittet i styret i Ashtanga Yoga Oslo, Danseinformasjonen og Dansens Hus as. Er styreleder i stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans og styremedlem i stiftelsen Øyvind Jørgensen Produksjoner.

Karoline Woldseth

Karoline er utdannet ved London Contemporary Dance School, The Place. Hun har videre fordypning i anatomi og fysiologi fra Høgskolen i Oslo. Karoline har danset og produsert forestillingen Match for og med barn i Norge, Palestina og Israel. Hun medvirket i Henriette Pedersens Utidig innsyn, koreograferte forestillingen Feline Formulae med komponisten Ben Dowsett og har medvirket i forskjellige produksjoner både innen dans, teater og underholdning, både i Norge, England, Israel, Sverige og Palestina. Siden 2000 har Karoline undervist i moderne, klassisk ballet og strekk ved Spin Off Dansestudio as, nå Oslo musikk- og kulturskole. Hun har også undervist ved Fagerborg vgs, Proda og Forstudium Teater. Karoline underviser i treningslære, praktisk anatomi, ernæring, klassisk ballett og styrke- og uttøyningsklasser, i tillegg til å jobbe i administrasjonen.

Sarah da Fonseca

Sarah fullførte sin master i dans i 2004 (UK) og har etter utdannelsen jobbet som danser, pedagog og koreograf. Hun var fagkoordinator på Hereford College of Arts og var dansefaglig rådgiver for Kulturrådet i England fra 2005-2010. Siden hun flyttet til Oslo i 2010 har Sarah undervist og koreografert for Spin Off, Proda og DNO&B, i tillegg til flere videregående skoler i Oslo-området. Sarah er også sertifisert pilates, yoga og power pilates-instruktør, og  arbeider også på Den Norske Opera og Ballett hvor hun er leder og initiativtaker for det nasjonale prosjektet “På tå hev” – et scenisk prosjekt for ungdom i den videregående skole. Sarah underviser i moderne/samtidsdans i tillegg til å jobbe i administrasjonen. Sarah har permisjon skoleåret 2017-2018.

Lene Brustad Melhus

Lene er utdannet fra Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole), med danseteknisk fordypning i moderne/samtidsdans og pedagogisk fordypning i klassisk ballett. Lene kommer fra Trondheim og gikk danselinja ved Trondheim Katedralskole før hun flyttet til Oslo. Hun har undervist og jobbet i administrasjonen ved flere ballettskoler i og rundt Oslo siden 2007. Har som danser gjort ulike show og tv-opptredener som f.eks Amanda-prisutdelingen og VG-lista Topp 20, gjort forestillinger under Ultima-festivalen i Oslo, og jobbet med Jill Sigman/Thinkdance i Oslo og New York. Lene vikarierer for Sarah på kontoret skoleåret 2017-2018.